Forum » RailWorks / Train Simulator 2012 - 2014 » Ruter
Northern Europe Final

Udskriv debat

  Northern Europe Final
Skrevet af lbr40, 29/8-2008 11:01 (#121)

Jeg har ikke KRS, og "vejen" til at købe den er blevet længere og længere. Vil afvente, hvad MSTS 2-folkene bringer på bane.
Men Dingo: Mit umiddelbare forslag er - uden at "træde" i dine problemer -: Prøv at installere KRS på en anden PC for at se, om de samme problemer optræder der. Det kræver (måske) lidt installationsarbejde, men jeg synes det er forsøget værd.
Som sådan fungerer KRS jo, da Erich har succes (held) med at lave en rute.
Brugers avatar
lbr40

EkspertAntal indlæg: 1993
Tilmeldt: 13/4-2004
Bopæl: Gl. Ølstykke
Alder: 79
Status:

--------------------------
Med venlig hilsen
Lorenz Birkedal (lbr40)
Projekt. Stralsund - Sassnitz - http://www.rail-works.dk/forum/viewforum.php?f=9


SV: Northern Europe Final
Skrevet af Dingo, 29/8-2008 21:12 (#122)

Ja helt tosset er den da ikke efter de to opdateringer er kommet. Har overvejet om man skal gi spillet en chance på en anden pc, men synes efterhånden ikke at KRS er det værd i den store sammenhæng.
Det ligner mere og mere en dødssejler i mine øjne, trods det superflotte addon Isle of Wight som netop er udkommet.
Brugers avatar
Dingo

Erfaren brugerAntal indlæg: 682
Tilmeldt: 12/10-2004
Alder: 55
Status:


SV: Northern Europe Final
Skrevet af knudbe, 29/8-2008 21:39 (#123)

Dødsejleren er vel den del af simulatoren der driller. MSTS ville også have været en dødsejler hvis ikke der var blevet lavet så meget udenfor Microsofts regi. F.eks. har MSTSbin fået løftet MSTS så meget at den er til at holde ud, men uden den, så ville man nok blot have holdt den ud fordi der ikke var andet rigtigt alternativ.

Prøv en gang at se på MSTS isoleret alene med standardruter. Alligevel har den overlevet i ganske mange år...
Brugers avatar
knudbe

EkspertAntal indlæg: 5249
Tilmeldt: 7/1-2005
Bopæl: Dragør
Alder: 71
Status:

Mvh Knud
---
RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes
[url=www.RailWorks.dk]www.RailWorks.dk[/url]

SV: Northern Europe Final
Skrevet af Dingo, 3/9-2008 09:25 (#124)

Det er jo også noget at gøre med at det er så s.... nemt at gå til, altså MSTS. Og nej Knud, det er ikke blot den del som driller som gør at jeg mener det er en dødssejler. Det er det overordnede billede af en simulator som er skruet særdeles dårligt sammen med m a n g e irritationsmomenter. Bevares, den har også gode egenskaber, men synes bare ikke det opvejer alt det andet bøvl som den indeholder.
Og når jeg så synes at MSTS leverer den vare jeg har brug for, kan jeg ikke se nogen grund til at ha KRS installeret når nu den påvirker min blindtarm som den gør. Jeg gider ikke spilde tid med et halvfærdigt produkt som der konstant bliver repareret på. Det synes nogen er sjovt og fred være med det. Det er bare ikke hvad jeg forventer mig af nutidige spil til PC. Der burde være en standard som spil skal leve op til, f.eks en udvidet udgave af "Games for Windows" hvor visse krav skal være opfyldt før de kan opnå "certificeringen". Så har man i det mindste selv muligheden for at fravælge spillet. Det står jo ikke på forsiden af KRS boxen, at spillet stadig er under udvikling..... vel?
Brugers avatar
Dingo

Erfaren brugerAntal indlæg: 682
Tilmeldt: 12/10-2004
Alder: 55
Status:


SV: Northern Europe Final
Skrevet af Dingo, 3/9-2008 09:34 (#125)

Er nødt til lige at poste dette indlæg. Det kommer fra 3dtrains Forum:

Mike ... I absolutely share Your point of view about RS. IMHO many people already left RS and are never coming back to it (they've left RS forums too) ... for the reason that after patch Mk2 it is absolutely clear - RS has not any future. It has some month ago but this time is over now. Next patch will be already MSTS 2. If even 9 month of production time is not enough to fix biggest problems and bugs in AI and dispatching then what can we expect from such a weak production team in the future? OK they are small team but who cares. If they are so small ... then only way to survive is to put attention ONLY to right things and to concentrate to most important tasks. But they never did (what is absolutely clear after that last patch). TripleHead2Go feature was so important for them that all promises on AI and dispatching fixes were fogotten. And how many people have 3 monitors in use constantly?
In my little country (population only 1.4 million residents) I have counted up to 70 trainsimmers. No one of them is using RS because of total lack of features and poor functionality. Everybody is waiting for MSTS 2 as real simulator and not any 3+ rail vehicle modelling testplace. When RS was still in development process I was the biggest supporter for them. Nobody else from our community believed this time KUJU can come up with something more acceptable (compared to unfinished und unpatched MSTS). Everybody was talking only about another "kujunk". Now RS has lost even that last supporter in my country. And attention is moved to World Of Subways, Trainz 2009 and of cause MSTS 2. The way MSTS 2 production team members are interacting with community is impressive for me. I haven't never found any comments written by KUJU (RSD) programmers alike MSTS 2 team havin' at least 4 important members always available in forums including lead graphic programmer. For that reason we're better informed and everybody can get imagination of what are they planning and which features will new simulator include. RS representatives have to learn from them in every aspect. But isn't it too late? RSD have 1 year left to finish they simulators version 1.0. Month by month we have more information about MSTS 2 and interest is growing. Are the RSD team able to do it? Been honest I don't believe it more.
Brugers avatar
Dingo

Erfaren brugerAntal indlæg: 682
Tilmeldt: 12/10-2004
Alder: 55
Status:


SV: Northern Europe Final
Skrevet af bl, 3/9-2008 18:16 (#126)

Det er lidt ærgerligt, at projektet er ved at løbe af sporet (dårlig vittighed!). Vi var mange, der havde set frem til at få en kvalificeret afløser til den gamle MSTS, men det skulle altså ikke være denne gang. Ikke alene det ovenstående indlæg fra en ester, men også fra andres opremsninger af mangler ved spillet må vel efterhånden få os til at indse, at projektet er forfejlet.

Vi må i stedet sætte vor lid til, at MSTS2 bliver den efterfølger, vi har ventet på længe, og i mellemtiden være tilfredse med 1'eren.

Bjarne
Brugers avatar
bl

EkspertAntal indlæg: 1111
Tilmeldt: 16/4-2004
Alder: 79
Status:


SV: Northern Europe Final
Skrevet af Bab, 3/9-2008 20:11 (#127)

For at skrive noget om det som tråden rent faktisk handler om, så synes jeg, at Erich's rute giver meget til simulatoren. Den er dansk. Den er rigtig flot og det er en fornøjelse at køre på den.

Bab.

(Off topic. MSTS er smækfyldt med fejl. Man skal være ekspert på området, for at kunne installere materiel og ruter. Hvis vi ikke havde alle de års erfaring som vi har nu, ville vi ikke røre den med en ildtang. Se bare alle spørgsmål om hjælp til installation om ditten eller datten.)
Brugers avatar
Bab

EkspertAntal indlæg: 1577
Tilmeldt: 9/5-2005
Bopæl: Fredericia
Alder: 58
Status:

RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes

SV: Northern Europe Final
Skrevet af Dingo, 3/9-2008 20:52 (#128)

Det er der slet ingen tvivl om Bab, hatten af for Erich´s entusiasme og for kvaliteten af alt hvad han laver!
Brugers avatar
Dingo

Erfaren brugerAntal indlæg: 682
Tilmeldt: 12/10-2004
Alder: 55
Status:


SV: Northern Europe Final
Skrevet af knudbe, 3/9-2008 22:46 (#129)

Dingo skrev: Det er jo også noget at gøre med at det er så s.... nemt at gå til, altså MSTS. Og nej Knud, det er ikke blot den del som driller som gør at jeg mener det er en dødssejler.


Jeg er tæt på at være enig med dig.
Og jeg tror desværre også at resultatet som nævnt i det indlæg du har gen-postet er uundgåeligt.

@bab:
Helt rigtigt, Erics DK2000 er rigtig flot, og den er testet mange gange og der er rettet mange fejl. Alligevel sidder jeg og bander over mit først trafiktog i mit Skiekspressen-cenarie. Jeg ville ønske at man selv kunne styre pathen nede på samme niveau som i MSTS. Det er fint nok at den selv beregner en path, men man skal altså kunne tvinge indstillingen på et sporskifte hvis ikke pathen er som ønsket.
Jeg vil også give dig ret i forholdet til MSTS (1). Jeg ved ikke hvor mange nye brugere der er tabt på den simulator fordi de enten ikke kendte dette forum, eller fordi de trods hjælp (på et eller andet niveau) ikke har været i stand til at få lortet til at virke.

Objektivt betragtet, så var der vel i dag ikke mange i Danmark som kørte MSTS hvis ikke det var for de mange realistiske danske ruter og det danske materiel samt muligheden for at få hjælp her....

Vi har ventet med længsel på noget nyt som RS, men forventningerne er ikke blevet opfyldt på den tekniske side, og måske er toget vitterligt kørt og RS-folkene er ikke med om bord...
Brugers avatar
knudbe

EkspertAntal indlæg: 5249
Tilmeldt: 7/1-2005
Bopæl: Dragør
Alder: 71
Status:

Mvh Knud
---
RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes
[url=www.RailWorks.dk]www.RailWorks.dk[/url]

SV: Northern Europe Final
Skrevet af Bab, 3/9-2008 23:27 (#130)

(Off topic: Jeg er sikker på, at der er rigtig mange muligheder i KRS endnu. Ting som ikke er opdaget. Ting der ikke er prøvet. Erich kunne sikkert gøre ting og sager ved pathen. F.eks ved at indsætte enkeltrettede spor. Så tvang man pathen til at vælge rigtige spor. Men fjerner muligheden for at kunne kører i modsatte retning.

Som aktivitetsbygger kan du også selv gøre meget. Du kan f.eks sætte et AI foran, og det vil sætte stort set alle spor rigtigt for dig. Også spor som du ikke selv kan få sat, som du selv vil. Efter Erich har fået portaler på, så giver det meget større handefrihed end tidligere.

Som sagt, der er stadig meget at lærer. Ingen kendte MSTS efter så forholdsvis kort tid. Og sammenligningen med MSTS holder heller ikke. Fordi vi ønskede vel ikke bare en opdatering. Vi ønskede noget nyt. Det samme vil gøre sig gældende for MSTS 2. Der skal være noget nyt. Ellers får den samme skæbne.

Hvad udviklingsteamet angår, så kører det faktisk mere med end normalt for nyere spil. EA som udbyder er hoppet af toget. KRS som udvikler er hoppet af toget. Men tilbage sidder en mindre gruppe på 15-20 mand, som desperat forsøger på at holde toget på skinnerne. Det hedder idag RSDL. Og det er alt der er tilbage af et 80 mands programørhold.)

Bab
Brugers avatar
Bab

EkspertAntal indlæg: 1577
Tilmeldt: 9/5-2005
Bopæl: Fredericia
Alder: 58
Status:

RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes

SV: Northern Europe Final
Skrevet af knudbe, 4/9-2008 00:05 (#131)

Jovist er der da meget som ikke er opdaget endnu. Jeg har f.eks. ikke en gang prøvet at pakke en cenarie Wink
Og det kan da også være at de udfordringer jeg har nu ikke er fejl i RS, men at jeg er stødt ind i nogle ting som Erich måske kan få rettet i de kommende udgaver af ruten.
Nå, men jeg har ikke givet helt op endnu. Men det er nødvendigt at vi kan få lov til at styre pathen for hvert enkelt tog. Ellers er man helt afskåret fra en masse muligheder.
Brugers avatar
knudbe

EkspertAntal indlæg: 5249
Tilmeldt: 7/1-2005
Bopæl: Dragør
Alder: 71
Status:

Mvh Knud
---
RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes
[url=www.RailWorks.dk]www.RailWorks.dk[/url]

SV: Northern Europe Final
Skrevet af knudbe, 4/9-2008 20:26 (#132)

Okay, jeg er nok ikke helt retfærdig i mit foregående indlæg...

Jeg har da haft mange fornøjelige timer med at køre de færdige scenarier, både de der fulgte med og de jeg har købt i materielpakkerne fra German Trains. Så hvis man bare vil køre tog, så er RS rigtig flot, og noget helt andet end MSTS.

Men at skulle udvikle noget, det driller. I hvert fald scenarier. Erich melder jo at det at bygge ruter går som en leg. Så lad os lige se om ikke at DK2000 kan give det løft der skal til...
Brugers avatar
knudbe

EkspertAntal indlæg: 5249
Tilmeldt: 7/1-2005
Bopæl: Dragør
Alder: 71
Status:

Mvh Knud
---
RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes
[url=www.RailWorks.dk]www.RailWorks.dk[/url]

SV: Northern Europe Final
Skrevet af Ghosttrain, 15/4-2009 17:10 (#133)

Vi ka´da prøve at løfte lidt Bab Grin :lol: Grin Og så en lille venlig orientering / advarsel om næste version af DK2000. Den nye version vil IKKE virke korrekt uden KRS2 eller KRS1 Europæisk udgave med Cajon Pass installeret. Grunden til dette er at jeg er begyndt at bruge objekter i DK2000 fra Cajon Pass. Cajon Pass ligger som standardrute i KRS2.


Vedhæftede billeder:

Brugers avatar
Ghosttrain

OrdstyrerAntal indlæg: 3395
Tilmeldt: 12/4-2004
Bopæl: Nykøbing Falster
Alder: 68
Status:

Med venlig hilsen
Erich (Ghosttrain) Falensteen
>>Administrator<<

SV: Northern Europe Final
Skrevet af Bab, 15/4-2009 19:16 (#134)

Det er så flot med lys i bygningerne. Mener også han har lavet et højhus med lys?

Bab
Brugers avatar
Bab

EkspertAntal indlæg: 1577
Tilmeldt: 9/5-2005
Bopæl: Fredericia
Alder: 58
Status:

RailWorks Danmark - Stedet hvor RailWorkers mødes

SV: Northern Europe Final
Skrevet af totte, 18/4-2009 17:00 (#135)

Tack Erich för du byggde rutten. Jag installerade KRS och testade. Toppenrutt! Smile
Brugers avatar
totte

Meget øvetAntal indlæg: 202
Tilmeldt: 31/7-2004
Alder: 78
Status:

MVH Totte
Bygger MSTS-rutt Trollhattan_2 http://www.e-buzz.se/forum/showthread...p;page=171
Bygger RW-rutt Trollhattan http://www.e-buzz.se/forum/showthread...amp;page=9

SV: Northern Europe Final
Skrevet af Ghosttrain, 25/4-2009 14:07 (#136)

Her er lige 3 nye billeder fra DK2000 B. Denne gang er det lidt åbent landskab. Smile


Vedhæftede billeder:

Brugers avatar
Ghosttrain

OrdstyrerAntal indlæg: 3395
Tilmeldt: 12/4-2004
Bopæl: Nykøbing Falster
Alder: 68
Status:

Med venlig hilsen
Erich (Ghosttrain) Falensteen
>>Administrator<<

SV: Northern Europe Final
Skrevet af Ghosttrain, 10/5-2009 10:39 (#137)

Så er der lidt nyt fra noget jeg har forøgt at lave.


Vedhæftede billeder:

Brugers avatar
Ghosttrain

OrdstyrerAntal indlæg: 3395
Tilmeldt: 12/4-2004
Bopæl: Nykøbing Falster
Alder: 68
Status:

Med venlig hilsen
Erich (Ghosttrain) Falensteen
>>Administrator<<

SV: Northern Europe Final
Skrevet af chrlund, 10/5-2009 12:19 (#138)

Det ser sgu godt ud Smile
Brugers avatar
chrlund

MedlemAntal indlæg: 74
Tilmeldt: 11/3-2007
Status:


SV: Northern Europe Final
Skrevet af kenkari, 10/5-2009 18:07 (#139)

Kunne det tænkes at være mellem Rødovre og Hvidovre?
Brugers avatar
kenkari

Meget øvetAntal indlæg: 276
Tilmeldt: 16/12-2007
Bopæl: Ballerup
Alder: 30
Status:

vh
Kenny


SV: Northern Europe Final
Skrevet af Ghosttrain, 10/5-2009 18:21 (#140)

Helt sikkert nej. Du skal nok omkring 200 km længere Vestpå Cool
Brugers avatar
Ghosttrain

OrdstyrerAntal indlæg: 3395
Tilmeldt: 12/4-2004
Bopæl: Nykøbing Falster
Alder: 68
Status:

Med venlig hilsen
Erich (Ghosttrain) Falensteen
>>Administrator<<

Spring til debat:
Lignende emner
Debat Forum Svar Nyeste indlæg
Northern Europe A Andet 2 28-03-2011 22:46
NDK4 2006 Final Aktiviteter 8 03-06-2009 16:21
Northern Denmark v. 4.0 Ruter 25 05-04-2009 13:00
Colton & Northern Ruter 6 28-02-2009 16:12
Northern Denmark, Hjælp! Ruter 2 27-03-2007 02:44
Del denne tråd
URL:
BBcode:
HTML: