Forum » Microsoft Train Simulator » Materiel
michael davis

Udskriv debat

  michael davis
Skrevet af caa, 28/8-2004 18:20 (#21)

Er der stemning for en lille rask afstemming, om hvor mange der savner deres ting?
Så kunne man jo få et fingerpeg om hvor manger personer det drejer sig om.
Hvis det kan hjælpe det lidt på vej. Så kan det værer at de snart kommer til dl.
Jeg personlig mangler en masse af deres toge, efter et nedbrud på hd. så er det ikke lige så sjovt at køre msts. pga. alle de fejl der følger. hilsen caa
Brugers avatar
caa

Meget øvet



Antal indlæg: 398
Tilmeldt: 22/4-2004
Alder: 53
Status:



SV: michael davis
Skrevet af Marc, 28/8-2004 19:31 (#22)

Efter min mening forstår jeg slet ikke at man kan have så meget skænderi omkring materiel til MSTS!? Hvorfor dog ikke have den samme "Train-Sim politik" som de har i: Tyskland, Frankrig, Belgien, Holland, Sverige, Norge, Østrig, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Italien, Spanien, England, Polen, USA, Canada og Australien, hvor at man bare kan repainte, fordi at det er sjovt og giver glæde til dem som downloader dem!?
Det er trods alt kun et spil, og hvis jeg udgav noget, ville jeg være stolt hvis der var så mange mennesker, som gerne ville lave repaints af det.
Burde man ikke snart ligge låg på alt det her? Wink
Brugers avatar
Marc

Ekspert



Antal indlæg: 1720
Tilmeldt: 11/4-2004
Bopæl: Skævinge
Alder: 36
Status:

 
Redigeret af , 28/8-2004 20:37

SV: michael davis
Skrevet af amh, 28/8-2004 19:36 (#23)

Lige nøjagtig Marc! Jeg er helt enig med dig!
Og ja.. Det er jo kun et (Skide) spil!!
Brugers avatar
amh

Meget øvet



Antal indlæg: 437
Tilmeldt: 10/4-2004
Bopæl: Roskilde
Alder: 35
Status:


SV: michael davis
Skrevet af Henrik_F, 28/8-2004 20:51 (#24)

Nyt om denne sag her:
http://www.train-...24634.html

Og jeg kan kun tilslutte mig den holdning at det er en fjollet diskussion, som ingen steder hører hjemme i dette dele-samfund vi kalder for tog-sim. Smile

Jeg vil også gerne have svar på hvad hensigten er med at tilbageholde det danske materiel fra det tidligere DSB design team?? Hvad går denne her "politik" egentlig ud på som du skriver om Peter?

Hvis de herrer ikke ønsker at videregive materiellet så skriv det, og så kan nogen andre jo lave det hele en gang til...

Hvis det er serverplads eller lign. der er problemet, så er der masser af muligheder for at uploade her eller på f.eks. train-sim.com, for idéen med at lave de tog var vel at udbrede dem så alle kunne få glæde af dem.
Brugers avatar
Henrik_F

Lidt øvet



Antal indlæg: 47
Tilmeldt: 11/4-2004
Bopæl: Aalborg
Status:


SV: michael davis
Skrevet af Egemarke, 28/8-2004 21:35 (#25)

Som det ganske TYDELIGT Fremgår af Michael Davies Svar, er der kun Een der ejer noget som helst af de ting HAN har lavet derfor står det frit for alle at Uploade deres versioner af HANS tog så længe de er tilgængelige for ALLE GRATIS.
SÃ¥ Drop jeres fis med at det kun er jer der har rettigheder: Citat Gregand

Da Michael Davis i sin tid stoppede med at lave tog, overdraget han alle rettigheder på MY, MS og Fals, samt 3D filerne til Claus Frost, Thomas Hupfeldt, og undertegnet.

Hvilket vist IKKE passer helt !!

Så upload i bare, så vi kan slippe for pamperne der forsøger at nasse på andres arbejde det FREE WARE

MvH Eg
Brugers avatar
Egemarke

Lidt øvet



Antal indlæg: 11
Tilmeldt: 22/8-2004
Bopæl: Malmø
Status:

MvH Eg

www.dkfritidmotorcykel.dk/?id=265


SV: michael davis
Skrevet af Loke, 28/8-2004 22:02 (#26)

Jeg kan bekræfte, at jeg lige for ca. 20 min. siden har set hvad "MD" har skrevet om dette MY, på train-sim.com`s , forum , så jeg tror ikke der er nogen der kan komme galt afsted med repaints o.s.v. !
Brugers avatar
Loke

Erfaren bruger



Antal indlæg: 574
Tilmeldt: 11/4-2004
Bopæl: Vestjylland
Alder: 69
Status:

M.v.h. Loke Freelance Rutebuilder

SV: michael davis
Skrevet af bl, 28/8-2004 22:29 (#27)

Dejligt, at der nu er rammet en pæl gennem barnlighederne, og MY'erne med samt alle repaints igen kan blive tilgængelige!

Bjarne
Brugers avatar
bl

Ekspert



Antal indlæg: 1111
Tilmeldt: 16/4-2004
Alder: 79
Status:


SV: michael davis
Skrevet af amh, 28/8-2004 23:01 (#28)

Dejligt At vi kan få noget "Dansk" Materiel op, som ikke er noget af DT's men de prøver vist at ha rettigheder over alt.. Men hvorfor det? For at gøre det surt for os andre???? det er ikke særlig sjovt, hvis det er det i er ude på!!
Brugers avatar
amh

Meget øvet



Antal indlæg: 437
Tilmeldt: 10/4-2004
Bopæl: Roskilde
Alder: 35
Status:


SV: michael davis
Skrevet af mickoo, 28/8-2004 23:14 (#29)

Hello guys,

Ok l dont read Danish or Write Danish very well so l will write in English.

First off MSDK do not own the rights to the MY or the Fals, they have a copy of the source files so that they can modify the loco for new variants.

MSDK are allowed to modify the MY and repaint the MY so long as the results are given for free.

MSDK are not allowed to make, modify or alter the MY or the Fals for commercial use or for making money.

MSDK were given these files so that they could enhance the freeware Scandinavian MS community, if MSDK are with holding models that are based in part or in whole on the MY or the Fals then they are breaking the agreement.

MSDK do not have any rights to the 3 original DSB MY locomotives in my collection, these are FREE to everyone, they are FREE for repaints and modifications, they only place these were originally posted was on MSDK to get the site running and give them an exclusive, they were to be posted for FREE, MSDK has closed and these models are no longer available from MSDK.

I have uploaded the 3 original MY locomotives to Trainsim.com, they will be ready soon for collection.

IF MSDK wish to be silly and with hold there repainted or modified locos then l suggest that the Scandinavian community collect these locomotives and paint new ones.

Finally, all my work given to MSDK and MStrainstop and the community is for FREE. the files were given to MSDK, NOT to any person, if MSDK is closed then they must place any models of mine ( originals and modified ones ) in the community.

Michael Davies
Brugers avatar
mickoo

Lidt øvet



Antal indlæg: 12
Tilmeldt: 28/8-2004
Status:


SV: michael davis
Skrevet af tom-sa, 28/8-2004 23:34 (#30)

Det er skæbnens ironi, at selveste Peter Frost og Thomas Hupfeldt, der jo som vi ofte har set er meget hurtige til at irettesætte andre, der bruger deres materiel på en måde, der ikke lige passer de herrer på den pågældende dag, nu er blevet afsløret i, igennem længere tid, at have påberåbt sig eksklusive rettigheder til at distribuere MD's arbejde (nærmere bestemt de af MD fremstillede danske toge).

Rettigheder, som de i følge MD's egne udsagn aldrig er blevet tildelt.

Da det ikke 100% kan bevises, at Peter og Thomas har handlet i ond tro (dvs. de kan have fået den fejlagtige opfattelse, at de er blevet tildelt eksklusive rettigheder, selvom dette ikke var tilfældet), er der 2 muligheder:
a: Det er lykkedes Peter og Thomas at lave en ret kraftig mistolkning af noget, MD har kommunikeret til dem.
b: Peter og Thomas har, med fuldt overlæg, forsøgt at tiltuske sig rettigheder, de ikke har, til MD's danske toge, og har efterfølgende, med lige så fuldt overlæg, benyttet disse imaginære rettigheder til at slå resten af det danske MSTS community oven i hovedet med.

I følge mine erfaringer med Peter og Thomas, fra min tid i ttsdk (dengang under onlinenavnet 1802ta), ville ingen af delene komme helt bag på mig, selv om jeg mest hælder til mulighed a.

Uanset hvilken af tingene, der er tilfældet, vil jeg, især på baggrund af de nye afsløringer, opfordre alle til at udvise stor forsigtighed i enhver form for kommunikation eller samarbejde med Peter og Thomas. Jeg har læst, at de herrer nu om dage ynder at slynge om sig med trusler om sagsanlæg, etc. når folk vover at sige noget, der går dem imod.

Til Peter og Thomas vil jeg sige følgende:

Prøv at bruge lidt tid på at få orden i jeres sager. Hvis i har andre ting, produceret af en tredjemand, som i tror i har rettigheder til, ville det måske være oplagt at få det verificeret, især i lyset af denne hændelse.
Jeg tror også, at der er en del, der på baggrund af denne hændelse vil forvente en betydeligt mindre aggressiv og frembrusende tone fra jer et godt stykke frem i tiden.

Til webmasteren på denne side vil jeg sige følgende:

Du er velkommen til at lægge mine DSB Hbbillns (den brune) og Transwaggon Hirrs4 modeller op på siden. Jeg ved ikke, om jeg har de originale filer mere, men mon ikke en venlig sjæl ligger inde med dem?
Brugers avatar
tom-sa

Begynder



Antal indlæg: 1
Tilmeldt: 28/8-2004
Status:


SV: michael davis
Skrevet af amh, 29/8-2004 00:30 (#31)

SÃ¥dan! Fedt sagt tom-sa!! Bare sig noget til dem!! De fortjener ikke det helt store mere.. (hehe)
Brugers avatar
amh

Meget øvet



Antal indlæg: 437
Tilmeldt: 10/4-2004
Bopæl: Roskilde
Alder: 35
Status:


SV: michael davis
Skrevet af KimS., 29/8-2004 02:49 (#32)

Det er med beklagelse, vi må konstatere, at disse personer prøver at snyde os, eller er det kun Peter Frost?
I så fald, har jeg dyb medfølelse for resten, men ifgl. indlæg d. 27. aug. 2004 kl. 12:17, er det på vegne af Claus Frost og Thomas H.

Jeg må sige, at jeg er dybt skuffet over den opførsel, der lægges for dagen. For at sige det med rene Danske ord, " I tager pis på os ", hvilket er meget beklageligt og ubehageligt.

For mig at se, er I blevet til grin, godt og grundigt, hvilket ikke er særlig behageligt. Samtidig mener jeg, at jeres troværdighed er gået fløjten, men det kunne I måske rette op på.

Som sagt er det beklageligt, at I ikke undersøger sagernes rette sammenhæng, før I fare ud med bål og brand, og diverse trusler.

Skuffende, skuffende.

Sagen er hermed taget til efterretning.

Og til amh: Man skal ikke hovere over andres ulykke, man skal vise medfølelse. :?
Brugers avatar
KimS.

Erfaren bruger



Antal indlæg: 999
Tilmeldt: 10/4-2004
Bopæl: Trekroner/Roskilde
Alder: 78
Status:


SV: michael davis
Skrevet af amh, 29/8-2004 03:14 (#33)

heh heh........ For dem?! At de kan være det bekendt!
Brugers avatar
amh

Meget øvet



Antal indlæg: 437
Tilmeldt: 10/4-2004
Bopæl: Roskilde
Alder: 35
Status:


SV: michael davis
Skrevet af vandborg, 29/8-2004 09:19 (#34)

Tom-SA spørger om nogle ligger inde med hans vogne. Jeg har DSB Hbbillns installeret, men kan ikke finde den originale fil. Hvis der er en venlig sjæl der vil lave en install-fil, så skal jeg zippe den jeg har og sende den til vedkommende, hvis det er i orden for Tom.
Brugers avatar
vandborg

Medlem



Antal indlæg: 107
Tilmeldt: 11/4-2004
Bopæl: Albertslund/Stavreby
Alder: 65
Status:

Torben

SV: michael davis
Skrevet af caa, 29/8-2004 09:41 (#35)

Hej Torben, jeg har Dsb Hbbillns v 1,0.exe liggene med install.fil. skal jeg sende den til dig så du kan se den er ok. mvh. caa
Brugers avatar
caa

Meget øvet



Antal indlæg: 398
Tilmeldt: 22/4-2004
Alder: 53
Status:


SV: michael davis
Skrevet af vandborg, 29/8-2004 09:44 (#36)

Jeg synes hellere at du skulle sende den til upload her på siden. Det er jo godkendt af Tom
Brugers avatar
vandborg

Medlem



Antal indlæg: 107
Tilmeldt: 11/4-2004
Bopæl: Albertslund/Stavreby
Alder: 65
Status:

Torben

SV: michael davis
Skrevet af caa, 29/8-2004 09:47 (#37)

Ok så gør jeg det. mvh caa
Brugers avatar
caa

Meget øvet



Antal indlæg: 398
Tilmeldt: 22/4-2004
Alder: 53
Status:


SV: michael davis
Skrevet af Loke, 29/8-2004 09:48 (#38)

I think taht we should thank Mike Davis for writing to all in this forum. Pfft Grin
Brugers avatar
Loke

Erfaren bruger



Antal indlæg: 574
Tilmeldt: 11/4-2004
Bopæl: Vestjylland
Alder: 69
Status:

M.v.h. Loke Freelance Rutebuilder

SV: michael davis
Skrevet af Mikkel, 29/8-2004 10:24 (#39)

Nu skal jeg have noget på det rene må vi godt ligge Myer ud på vores sider igen uden vi for ballade
Brugers avatar
Mikkel

Erfaren bruger



Antal indlæg: 844
Tilmeldt: 1/5-2004
Bopæl: langeland
Alder: 32
Status:

Jeg er blå til jeg dør!


SV: michael davis
Skrevet af Egemarke, 29/8-2004 11:21 (#40)

Ja og det er 100% sikkert at i må !!

I må selv vurdere Peter Frost og Thomas Hupfeldt's troværdighed i denne sag (Og i andre sager for den sags skyld) Shockops:

Og lad os så komme igang med at få genopbygget Download sektionen til glæde for alle

MvH Eg
Brugers avatar
Egemarke

Lidt øvet



Antal indlæg: 11
Tilmeldt: 22/8-2004
Bopæl: Malmø
Status:


Spring til debat:
Del denne tråd
URL:
BBcode:
HTML: