FAQs: Generelt
Bruger Open Rails MSTS-Bin?
Nej, du har ikke brug for MSTS-Bin, eller andre af de eksekverbare filer fra MSTS-spillet.
Er Open Rails bare en forbedret version af, eller en stor patch til MSTS?
Open Rails er ikke en forbedring i forhold til MSTS, men en komplet ny spilplatform, som kan læse MSTS ruter, aktiviteter, consists og togsæt. I øjeblikket bruger Open Rails poster fra MSTS i Windows registreringsdatabasen for at se, hvor dine MSTS-filer ligger på din computer for at disse kan hentes med Open Rails spillet.
Hvad med en rute-editor til Open Rails?
En ny rute-editor er langt ude i fremtiden. Rutelæggere skal i stedet benytte den der er indbygget i MSTS.
Hvad skal jeg gøre hvis jeg får meddelelsen “Index out of range”?
Gå til MSTS options og flyt alle skydere til det højeste niveau.
Hvilken grafik-motor benytter Open Rails?
Open Rails bruger Microsoft XNA teknologi. XNA teknologien var udviklet af Microsoft specielt til computer-spil.
Hvis jeg installerer Open Rails, vil det så ændre mine MSTS filer?
Nej, på nuværende tidspunkt vil Open Rails ikke ændre i nogen MSTS filer. Men da Open Rails er i en beta-udgave, anbefaler vi at du altid har en backup af din MSTS-installation, bare for en sikkerheds skyld.
Hvis jeg skulle installerer Open Rails på min computer, der ikke har MSTS spillet installeret, vil Open Rails så virke?
Ja, dog vil Open Rails have begrænsede muligheder, da programmet er baseret på MSTS' indhold i øjeblikket.
Hvordan installerer jeg Open Rails?
Husk at du i forvejen skal have MSTS installeret, samt Direct X.

1. Hent den seneste version af Open Rails

2. Installer Microsoft XNA 3.1 redistributable. Open Rails vil fortælle om dette er installeret.

3. Udpak openrails.zip til fx. skrivebordet eller anden mappe.

4. Dobbelt-klik på ORTS.exe og følg instruktionerne
Hvordan skifter jeg kameravinkel?
Du kan "flyve" rundt i ruter og lokomotiver i Open Rails med flere forskellige kameravinkler. Med et tryk på 1-tasten vil dette give dig en standard-vinkel fra lokomotivets førehus. Et tryk på 2 vil give dig et kig ud fra fronten af lokomotivet. Ved tryk på 3 vil dette skifte til kameraet i bagenden at toget. 5-tasten vil give dig et passager-kig inde fra toget. Ved tryk på 6-tasten vil dette give dig et kig fra en brakeman's vinkel. I visningen vil et tryk på 'home' tage til fronten af toget, hvorimod et tryk på 'end' vil tage dig til bagenden af toget. Et tryk på 8-tasten vil give dig et frit udsyn som du kan flytte hvorhen du vil. Tjek Software Dokumentationen da tasterne kan variere fra tid til anden.
Hvorfor kan jeg ikke se flere skove og bjerge?
Open Rails understøtter på nuværende tidspunkt ikke bjere på lang afstand, men udvikler-holdet arbejder på måder at få dette implementeret i fremtiden.
Hvorfor opererer mit tog ikke mere realistisk i Open Rails?
For øjeblikket har Åbn Rails et grundlæggende sæt kontroller til togdrift. Fysik Holdet fortsætter med at gøre fremskridt hen imod sit mål af de mest realistiske toget mulige ydeevne. Åben Rails software nu bruger Davis kurver til at beregne friktion til biler, med planer om at indføre realistiske friktion stigninger for en radius af sporet kurver. I øjeblikket har Open Rails holdet begyndt at gennemføre Steam Engine fysik for præcis dampproduktionen, plus vand og brændstofforbruget.
Hvorfor styres mit tog ikke mere realistisk i Open Rails?
For øjeblikket har Open Rails et grundlæggende sæt funktioner til togdrift. Physics team fortsætter med at gøre fremskridt hen imod sit mål, som er at gøre toget så relistisk som muligt.
Jeg fik en fejlmeddelelse “Index was out of range and less then the size of the collection.” Skal jeg bekymre mig om den?
Nej, for den gængse bruger skulle denne fejl ikke være noget særligt. Som en person skrev, tænk på denne fejlmeddelelse som en mulighed for at lære om nogle af de problemer med eksisterende ruter, lokomotiver og rullende materiel fra MSTS.
Jeg kan ikke se nogen signaler der virker, da jeg åbnede en rute i Open Rails. Hvor blev MSTS-signalerne af?
Open Rails udvikler-holdet er på nuværende tidspunkt i de første faser i udviklingen af egne signaler som vil blive kompatibel med MSTS signal-scripts.
Jeg var i stand til at åbne en MSTS rute i Open Rails, men jeg oplever blinkende og andre visuelle afvigelser. Kan jeg stadig køre toget i denne rute?
Ja, det kan man sagtens.